5 квітня у Львові відбудеться великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина»

          У віторок, 5 квітня, у Львівській філармонії відбудеться великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина». У масштабному доброчинному вечорі візьмуть участь вокальна формація «Піккардійська Терція», співаки Павло Табаков, Віктор Винник, Назар Савко, Андріана, Ірина Доля та Олена Корнєєва, а також – балет Ірини Мазур «Життя» і дитяча студія, що діє при балеті, «Смайлики». Ведучі концерту – Дмитро Корнелюк та Галина Завійська. Початок - о 19:00.

11-річний Дмитрик Николишин  із Львівщини уже кілька років бореться із раком. Від кінця 2014-го лікарняна палата вже стала для хлопчика рідним домом... Дмитрик звик по-дорослому ставитися до своєї хвороби, він добре розбирається в ліках та аналізах, а ще - в емоціях медиків. Після хіміотерапії були шанси, що дитина одужає. Хлопчика навіть відпустили додому, але невдовзі стався ранній рецидив онкологічної недуги, проти якого українські медики безсилі. «Найприкріше те, що хвороба повернулася не тільки з ураженням лімфатичних вузлів, а й з ураженням кісткового мозку. У таких випадках хворі потребують трансплантації кісткового мозку, але оскільки він уражений і родинного донора немає, то лікування Дмитрик повинен проходити тільки у закордонній клініці», - пояснила лікар-гематолог Ольга Трояновська.

За лікування Дмитрика взялася клініка у Римі, де він зараз і перебуває. Загалом на порятунок хлопчика потрібно 158 тисяч євро. Такої суми у батьків немає… Але світ – не без добрих людей! Станом на 27 березня 2016 р. на рахунок батьків Дмитрика небайдужі люди перерахували уже близько 42 000 євро. Відтак ще залишилося зібрати 116 000 євро. Останні новини про здоров’я Дмитрика Николишина і про стан рахунку батьків хлопчика – тут: https://www.facebook.com/groups/1235995496416179/ (номер КАРТИ ПРИВАТБАНКУ батька Юрія Николишина - 4149 4978 6068 0257).

Кошти, які уже зібрані і які у процесі збору, акумулюються завдяки небайдужим людям та найрізноманітнішим ініціативам. Одна із них – «Благодійна скарбничка» у Facebook (https://www.facebook.com/groups/1236177193078777/), у якій на даний час запропоновано 165 лотів, у тому числі від відомих людей: написання пісні від співачки та композитора Ірини Долі; створення мелодії від скрипаля Олександра Божика; ювілейна, колекційна платівка від «Піккардійської Терції»; проведення весілля від шоумена Дмитра Корнелюка; двогодинна зустріч із чемпіоном світу з боксу Андрієм Котельником…

Ще одна масштабна ініціатива – великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина» 5 квітня у Львівській філармонії. Квитки на цей музичний вечір за участю іменитих виконавців коштують від 150 до 600 грн. Причому організатори пропонують небайдужим людям купувати квитки або для себе, або ж для дітей із сиротинців. Подія «Концерт «За життя Дмитрика Николишина» у Facebook: https://www.facebook.com/events/1707621556146680/  

Квитки на концерт «За життя Дмитрика Николишина» 5 квітня у Львівській філармонії – за тел.: 097 462 92 46 (Юрій Федечко, благодійне товариство «Відкриваємо серця»).

 Додаткова інформація – за тел. 067 960 31 01 або по e-mail: [email protected]

(Галина Гузьо, GMGpromo). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: