Цимбалюк переконує, що Алєйніков надав неправдиві результати виборів на Львівщині

ВО "Батьківщина" здобула перемогу на виборах у найбільшій територіальній громаді Львівщини із центром у місті Ходорів. Про це сьогодні, 28 березня, на брифінгу повідомив керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, з результатом у 19 % на виборах в об’єднану територіальну громаду Ходорівщини лідирує «Батьківщина».

«На виборах до міської ради Ходорівщини лідирує ВО "Батьківщина" з результатом понад 19%. На другому місці - "Блок Петра Порошенка" - 17.7%. 13.3% виборців віддали свій голос за "Українську партію"(кандидати від партії "Громадянська позиція", - Ред.). За партію "Свобода" проголосувало 10.6%. "Народний контроль" підтримало 9.3% виборців, "Радикальну партію Ляшка" - 7.5%. "Самопоміч" та "Українська галицька партія" отримали по 6.5% голосів. За "Укроп" віддали свій голос 4.2% виборців, "Конгрес українських націоналістів" - 3.5%», - повідомив Цимбалюк.

Також він додав, що в одному із ЗМІ голова відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алейніков подав зовсім інші дані про вибори.

«За даними Алєйнікова, результат станом на 11 годину був такий: БПП "Солідарність" отримав 18,1% голосів, а "Батьківщина" - 17,9%», - зазначив Михайло Цимбалюк.

Також Цимбалюк додав, що телефонував до голови ЛОДА Олега Синютки з проханням проконтролювати законність прийняття остаточного рішення виборів в Ходорові і не допустити фальсифікації.

Детальніше дивіться у відео Дивись.Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: