У Тимошенко кажуть, що вона впевнено перемагає на Львівщині

ВО «Батьківщина» впевнено перемагає на виборах до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, яка є найбільшою об’єднаною територіальною громадою України. Про це під час прес-конференції повідомив керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

«Мешканці Ходорівщини довіряють ВО «Батьківщина», бо це єдина політична сила, яка задекларувала громадськості чіткий шлях виходу з політичної кризи. Саме тому ми маємо такий рівень довіри», - додав М. Цимбалюк.

Водночас,  він повідомив журналістам, що не всі учасники виборчого процесу поводять себе відповідно до чинного законодавства. «За інформацією нашого офіційного спостерігача в Ходорівській ТВК, комісія оголосила перерву у своїй роботі сьогодні з 06:00 до 16:00.

За результатами паралельного підрахунку голосів, ВО «Батьківщина» лідирує із результатом 19%. На другому місці – «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 17.7%. Наголошу -  у нас є всі протоколи із мокрими печатками.

Водночас, в ЗМІ з’являється інформація з посиланням на голову відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федіра Алєйнікова, де результат станом на 11 годину був наступний: «Блок Петра Порошенка «Солідарність»» - 18,1% голосів, «Батьківщина» – 17,9%. Це при тому, що комісія офіційно закрилась в 06:00 і повинна офіційно розпочати роботу о 16:00», - розповів керівник «Батьківщини» Львівщини.

За його словами, офіційні спостерігачі ВО «Батьківщина» ще вночі повідомляли про можливі фальсифікації: «Я особисто зателефонував голові Львівської ОДА щодо цього питання та попросив взяти ситуацію на особистий контроль. Ми не допустимо фальсифікацій! Цей публічний виступ є нашим офіційним звернення до правоохоронних органів щодо недопущення порушення законодавства, а якщо таке буде виявлено, правоохоронні органи мають відреагувати відповідно до закону».

Депутат Жидачівської районної ради від ВО «Батьківщина» Володимир Ревер, який є офіційним спостерігачем, під час прес-конференції зазначив, що ВО «Батьківщина» протягом усього виборчого процесу вела себе толерантно і не піддавалася на жодні провокації: «Зазначу, що інші політичні сили також вели паралельний підрахунок голосів, і їх результати співпадали із нашим паралельним підрахунком голосів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: