Рада провалила закон про Дорожній фонд

Депутати Верховної ради під час сесії у вівторок не змогли проголосувати про проект закону, який передбачує створення Державного дорожнього фонду України. Згідно зі статистикою голосування, з 304 зареєстрованих депутатів «За» проголосувало тільки 178, утрималися 35 і не голосували 91.

Депутати Верховної ради під час сесії у вівторок не змогли проголосувати про проект закону, який передбачує створення Державного дорожнього фонду України.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Згідно зі статистикою голосування, з 304 зареєстрованих депутатів «За» проголосувало тільки 178, утрималися 35 і не голосували 91.

Законопроект передбачає, що акцизний збір від імпортних нафтопродуктів повинен цільовим способом спрямовуватися безпосередньо в дорожній фонд.

Нагадаємо, в серпні 2015 года уряд вніс на розгляд Верховної Ради законопроект, за яким акцизний збір від імпортних нафтопродуктів повинен цільовим способом спрямовуватися безпосередньо в дорожній фонд.

«За цим законом акциз від імпортних нафтопродуктів повинен йти цільовим способом безпосередньо в дорожній фонд і ділитися 60 на 40. 60% – загальнодержавні дороги, 40% – дороги місцевого значення», – пояснив Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: