Офіційно: Новозбудована ділянка дороги до пл. Святого Юра є ділянкою магістральної вулиці районного значення

Новозбудована ділянка дороги до пл. Святого Юра є ділянкою магістральної вулиці районного значення. Про це повідомили у відповіді на депутатський запит Ігоря Зінкевича до Львівської міської ради від 21 березня 2016 року.

Також підтвердили, що новозбудована дорога таки належить ЛКП «Львівавтодор», тобто має міське, а не обласне підпорядкування, як заявляли на останній зустрічі.

За підписом Олега Берези у листі-відповіді офіційно підтвердили: «новозбудована ділянка магістральної вулиці районного значення від вулиці Листопадового чину до вул. Митрополита Андрея перебуває на балансі ЛКП «Львівавтодору».

Поміж тим, повідомили, що розробник генерального плану м.Львова ДП Державний інститут проектування міст «Містопроект» «не заперечує щодо можливості в якості експерименту і на обмежений час, організації руху по новозбудованій ділянці вулиці на пл.Святого Юра лише громадського транспорту (тролейбусів, автобусів), що рухатимуться встановленими маршрутами».

"Із сумного, що породжує наступні питання:  Громадський транспорт уже «рухається», чи знали про це ті, хто формував відповідь? Яку юридичну силу має згода «Містопроекту» - малозрозуміло. Ділянка дороги й досі є у статусі будівельного майданчика, хто нестиме відповідальність у разі скоєння ДТП на ній, якщо постраждають пасажири? Принаймні – юридично це визначити важко", - пише у Фейсбуці Ігор Зінкевич.

https://www.facebook.com/igor.zinkevych/posts/1007654799288145

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: