Федоренко використовує свою юридичну освіту, щоб провертати афери, — постраждалий підприємець

5899

Про це сьогодні, 31 березня, під час прес-конференції на тему: «Андрій Федоренко: підприємець чи шахрай?», розповів директор компанії «Нью-Трейдінг Львів» Микола Панчук, інформує Дивись.Інфо.

Екс-радник мера Львова Андрія Садового Федоренко використовує свою юридичну освіту, щоб провертати афери. Про це сьогодні, 31 березня, під час прес-конференції на тему: «Андрій Федоренко: підприємець чи шахрай?», розповів директор компанії «Нью-Трейдінг Львів» Микола Панчук, інформує Дивись.Інфо.

За його словами, підприємці познайомилися у 2011 році на бізнес-курсах і домовилися створити будівельний центр. Андрій Федоренко запропонував Миколі Панчукові купити аварійне приміщення на вулиці Липинського та виготовити документи на вилучення ділянки. Зійшлися на сумі в сто тисяч доларів.

«Погодили ми усно, ніяких письмових зобов’язань від нього я не просив, бо довіряв. Він попросив у якості авансу 5 тис доларів, яких я йому дав.  В січні 2012 році ми офіційно підписали документи, що я купую приміщення. Дійшли згоди, що офіційно я йому перерахую на рахунки 220 тисяч гривень, а 100 тисяч доларів віддам в руки готівкою», — розповідає Панчук.

Микола Панчук додав, що ідея і розвитку бізнес-центру зазнала краху через жадібність Андрія Федоренка, який зажадав дуже великих грошей за оренду та інші послуги. Тому підприємці вирішили розійтися. Після чого Федоренко провернув аферу, продавши те саме приміщення, що продав Панчуку, іншій фірмі.

«У квітні 2012 року я дізнаюся, що це приміщення вже перепродане іншій фірмі. Андрій Федоренко відкликав свою заяву-згоду на відчудження на нашу користь земельної ділянки. Та надав таку заяву-згоду іншій фірмі, разом з тим приміщенням, яке нам продав. При цьому нас про це не повідомив», – зазначив підприємець.

Тепер, за його, словами, він 3 роки судиться з банком за право володіння земельною ділянкою. І хоче отримати від Андрія Федоренка гроші, які той у нього взяв як плату за цю ділянку.

«При кожній зустрічі запитую у Федоренка, чи збирається повертати мої гроші, а він усміхається і відповідає, що юрист й я нічого не доведу. Тобто він використовує свою юридичну освіту для того, щоб провертати афери», — каже підприємець.

Також Микола Панчук повідомив, що 29 березня звернувся з заявами до Генеральної прокуратури України, до прокуратури Львівської області та до головного управління Національної поліції у Львівській області з заявою про вчинення кримінального правопорушення за ст.382 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: