У Львові з'явився Центр, якому ніяк не знайдуть голову

Міський голова Львова Андрій Садовий не отримав протокол учорашнього, 30 березня, спільного засідання комісії законності, гуманітарної комісії та міжфракційної групи з питань учасників АТО, на якому розглядали кандидатів на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій у Львові. Про це він заявив сьогодні, 31 березня, в коментарі Гал-інфо.

Зокрема, Андрій Садовий сказав, що зі ЗМІ отримав інформацію про те, що відбулося таке спільне засідання комісії та міжфракційної групи з питань учасників АТО.

«Мені мають запропонувати ці три кандидатури офіційно. Станом на сьогодні таке погодження від комісій я ще не отримав, коли я його отримаю, буду діяти виключно по процедурі, адже керівник Центру - це людина, яка повинна мати фах, вміння, таланти та досвід. Мова йде про дуже об’ємний обсяг роботи, з яким  треба якісно справлятись, тому за мною жодних затримок не буде», - сказав Садовий.

На запитання Гал-інфо, чи зважатиме він на результати голосування за кожного з кандидатів, Андрій Садовий відповів: «Я буду зважати на свою персональну відповідальність за все, що робиться в місті Львові. За все, що відбувається, все одно я є крайній, тому коли я приймаю людей на роботу або  призначаю, то розумію, що людина повинна мати фах і здібності для цього, щоб виконувати таку важливу функцію».

У відповідь на питання, до кого з трьох кандидатів він схиляється, Садовий сказав, що з жодним із кандидатів спілкування ще не мав.

«Зі всіма трьома, коли отримаю офіційний протокол, по черзі поспілкуюсь. Їм треба буде пройти тести і перевірку, адже мова йде про серйозну посаду», - сказав Садовий.

Він також заявив, що до нього надійшло  3 тис. звернень від різних організацій стосовно лобіювання різних кандидатур.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, свої кандидатури на розгляд комісій подали сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич та волонтер-доброволець Ілля Сирко.

Результати голосування депутатів:

Юрій Досяк: «за» - 9, «проти» - 1, «утримались» - 5.

Володимир Лисикевич: «за» - 1, «проти» - 0, «утримались» - 14.

Ілля Сирко: «за» - 6, «проти» - 9, «утримались» - 0.

Додамо також, що учора кандидат на цю посаду Ілля Сирко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, що він знімає свою кандидатуру і просить керівництво Львова її не розглядати.

«Кажуть коли кидаєш бруд у людину, то він може не долетіти, а на руках того хто кидав залишиться. Сьогоднішній день був насправді гарним уроком для мене. Я дякую всім хто мене підтримував і вболівав за мене, але більше приймати участі у цьому бруді не хочу, тому прошу керівництво міста не розглядати мою кандидатуру на керівника центру АТО», - написав Ілля Сирко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: