Львів’яни мають можливість виграти вікенд у Кракові

Пара закоханих львів’ян матиме можливість отримати у подарунок «Вікенд у Кракові» з 13 до 15 травня. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Учасники конкурсу мають надіслати оригінальну та цікаву відповідь на конкурсне запитання: «Чому я хочу провести вікенд у Кракові зі своїм коханим/коханою?».

За правилами конкурсу пара переможців отримає у подарунок можливість безкоштовно провести вихідні з цікавою програмою у польському Кракові.

«Вікенд для закоханих» - це спільний промоційний проект Львова та Кракова. У 2016 р. Львів спільно з Краковом вперше проводить такий конкурс для мешканців двох міст-побратимів. Гості з м. Краків вже мали можливість насолодитися «Вікендом для закоханих» у Львові на День Валентина 14 – 15 лютого 2016р., тепер можливість побувати у Кракові матиме пара зі Львова», - зазначили Христина Мартиняк, головний спеціаліст відділу промоції міста Львівської міської ради.

Період проведення Конкурсу на офіційному туристично-промоційному сайті «Lviv.Travel» (http://lviv.travel/) та на Facebook сторінці Lviv.travel https://www.facebook.com/lvivtravel/  з 1 до 22 квітня 2016 року.

Умови участі в конкурсі «Вікенд у Кракові»:

Стати учасником Конкурсу може кожна особа, яка досягла 18 років, має діючий закордонний паспорт та діючу шенгенську (або польську) візу;

Надіслати цікаву та оригінальну відповідь на конкурсне питання

Надіслати правильні персональні дані учасників: ім'я, прізвище, дата народження, адреса, адреса електронної пошти, номер телефону

Відповідь на питання та персональні дані потрібно надіслати на адресу електронної пошти [email protected] до 22 квітня.

Переможець конкурсу отримає повідомлення на адресу електронної пошти, також ім’я та прізвище переможця будуть оголошені на офіційному туристично-промоційному сайті «Lviv.Travel» (http://lviv.travel/) та на Facebook сторінці Lviv.Travel https://www.facebook.com/lvivtravel/, до 29 квітня 2016 року. Переможець може отримати Нагороду виключно особисто і самостійно.

У головний приз входить:

  1. Перебування з п'ятниці по неділю в трьохзірковому готелі у Кракові;
  2. Вартість проживання і частково вартість харчування (два сніданки і одна вечеря в ресторані для двох осіб),
  3. Вартість квитків до двох міських музеїв.

Витрати на медичне страхування, транспорт, квитки до інших музеїв для Переможця і супроводжуючої особи – Переможець оплачує самостійно.

Організатори конкурсу запрошують львів’ян надсилати свої відповіді та брати участь у конкурсі, адже за їхніми словами, Краків, як і Львів, є одним з найкращих місць для романтичного вікенду.

Довідка

Проект «Вікенд для закоханих» проводиться вже з 2011 року. За правилами проекту пари з різних міст України надсилали свої історії кохання. Пара, чия історія була найкращою, перемагала і отримувала в подарунок програму перебування у Львові на День закоханих.

У 2015 р. проект був трансформований у «Подаруй Львів своїм рідним». В учасників проекту була можливість зробити подарунок своїм рідним. Для цього їм потрібно було подати історію своїх близьких та обґрунтувати чому саме вони заслуговують на перемогу. А у 2016 р. проект став міжнародним конкурсом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: