Управління молоді, сім’ї та спорту розпочинає прийом заяв на отримання стипендій для талановитих перспективних спортсменів та тренерів за підсумками 2015 року

На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м. Львова» управління молоді, сім’ї та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди вихованцями спортивних федерацій, спортивних товариств, клубів, організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова, а також їх тренерами з усіх видів спорту, що визнані в Україні. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2015 році, 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу, а також Олімпійських іграх.

Важливо! До уваги приймаються саме Чемпіонати з певного виду спорту, а не Кубки з виду спорту чи етапи Кубків з виду спорту тощо.

«Щороку ми реалізовуємо цю програму і сподіваємось, що вона допоможе перспективним спортсменам та тренерам досягнути нових висот у спорті, а також мотивуватиме їх ставати кращими у своїй справі. Зі своєї сторони зробимо все можливе, щоб з кожним роком сума підтримки була більшою. Ми віримо в кожного з Вас і знаємо, що спортивну славу міста Ви творите докладаючи колосальні зусилля», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Прийом заяв відбуватиметься до 30 квітня 2016 року.

До заяв необхідно долучити такі документи:

  • копію підтверджуючих документів, які засвідчують те, що спортсмен у 2015 році став переможцем або призером (1-3 місця) на Чемпіонатах України, Європи та Світу (копії дипломів, грамот або протоколів змагань завірених печаткою організації), а для тренерів інформаційну довідку (завірену керівником організації чи спортивної школи) з вказанням ПІБ оновлених тренером спортсменів та місцями, які вони зайняли на чемпіонатах у 2015 році).
  • завірену копію паспорта (1,2 та 11 сторінки), а для неповнолітніх: завірену копію свідоцтва про народження і завірену копію паспорта батька або матері;
  • завірену копію ідентифікаційного коду;
  • контактні телефони поданих спортсменів та тренерів.

Заяву необхідно скеровувати на ім’я міського голови Львова. Весь пакет документів потрібно подати в Центр надання адміністративних послуг (Єдине вікно).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: