У Львові закуплять спортивної форми на два мільйони

На засіданні депутатської комісії культури, молодіжної політики та спорту Львівської міської ради було погоджено Календарний план фінансової підтримки спортивних клубів та спортивних організацій управління молоді, сім’ї та спорту на 2016 рік.

В рамках цієї програми спортивні організації зможуть закупити для своєї діяльності необхідну спортивну форму та спортивний інвентар.

«Дуже важливо, щоб кожна організація розуміла чому саме таку суму вона отримує на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю. Тому, одним з найважливіших завдань, яке ми ставили перед собою щодо даної програми був прозорий розподіл коштів, який нам вдалось забезпечити через розробку відповідних критеріїв. Дані критерії були розроблені управлінням молоді, сім’ї та спорту спільно з громадською спортивною радою, яка функціонує у м. Львові», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР .

Загалом у 2016 році фінансову підтримку для придбання спортивної форми та спортивного інвентарю отримає 51 спортивна організація на загальну суму 2 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: