У Золочеві за зберігання бойової гранати судитимуть чоловіка

У Золочеві судитимуть чоловіка, який зберігав у гаражі бойову ручну гранату. Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції у Львівській області.

Гранату у мешканця Золочева виявили ще у грудні 2015 року після бійки у місцевому кафе.

«Отримавши шостого грудня минулого року повідомлення про бійку між двома чоловіками біля кафе-бару в одному із сіл, слідчо-оперативна група вирушила на місце події. Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між 30-річним та 28-річним місцевими мешканцями. Останній із них за кілька хвилин до приїзду правоохоронців пішов до дому. У будинку чоловіка не виявилося. Дружина повідомила, що він зачинився у гаражі і попередила, що у нього там може зберігатися граната», – йдеться у повідомленні поліції.

Коли правоохоронці зайшли до гаража, то виявили, що чоловік дійсно тримає у руках бойову гранату РГД-5. Сам він пояснив, що знайшов її за тиждень до того біля автобусної зупинки і просто приніс додому.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вчинення цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Матеріали кримінального провадження уже скеровані на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: