7 та 8 квітня у Львові відбуватиметься IV Форум місцевого самоврядування, який організовує Інститут міста за ініціативи Львівської міської ради. Форум є платформою для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування, підвищення ролі органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави.

У дводенному заході візьмуть участь понад 150 представників органів місцевого самоврядування, визнані міжнародні та українські експерти у сфері розвитку міст та муніципальної політики.

Зокрема, планується, що у панельних дискусіях візьмуть учать Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, міський голова Львова Андрій Садовий, віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд, голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську Роман Безсмертний.

Окрім того, під час Форуму відбудеться виїзне засідання комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: