На Львівщині чоловік постраждав від вибуху гранати

Ввечері 3 квітня до Городоцької місцевої лікарні доставили чоловіка, який постраждав внаслідок вибуху гранати. У потерпілого ампутовано руку. Зараз медики намагаються зберегти чоловікові ногу.

Про це повідомили у Городоцькому управлінні Національної поліції.

У відділення поліції 3 квітня о 20:50 надійшло повідомлення від червгового фельдшера місцевої лікарні. За словами медика, до них каретою швидкої допомоги був доставлений чоловік, «котрий підірвався на гранаті». Діагноз, який лікарі поставили потерпілому – ампутація правої кисті, відкритий перелом правої гомілки з пошкодженням сухожилля. Наразі чоловік перебуває у реанімації.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Встановлено, що травмований – 28-річний мешканець одного з сіл Городоцького району. Подія сталась близько 20.00 в полі неподалік водозабірної станції біля Городка. Ймовірно, чоловік зазнав ушкоджень внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, можливо, гранатою РГД-5», – розповів начальник Городоцького відділення поліції підполковник поліції Олександр Прокопчук.

Очевидиця події, яка була неподалік, правильно оцінила ситуацію, надала потерпілому першу допомогу та викликала карету «швидкої», якою його й було доставлено до лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: