Посол Канади відвідає Львівський ветеринарний університет

4-5 квітня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбудеться міжнародна конференція «Кооперативи – минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громади». Відбувається вона за ініціативи та підтримки Посла Канади в Україні.

Її організовують Львівська аграрна дорадча служба та ЛОО СОК «Рівноправність» за ініціативи посольства Канади в Україні та кооперативної організації SOCODEVI в рамках проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні». У конференції братимуть участь лідери кооперативного руху в Україні та з-за кордону, науковці, дослідники кооперації, церковні лідери і діячі, представники української діаспори, громадських організацій. В офіційному відкритті конференції братимуть участь Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, заступник Міністра аграрної політики і продовольства України Владислава Рутицька, керівництво Львівської області.

Учасники конференції обговорюватимуть наступні питання: історичні особливості розвитку кооперативів в Україні, досвід становлення кооперативів у різних країнах, співпраця церков з сільськими громадами щодо кооперації, сучасний досвід кооперації в Україні та Канаді, державна та місцева підтримка кооперації, обмін досвідом діяльності кооперативів.

Захід відбуватиметься: 4-5 квітня 2016 року, початок о 10.00.

Місце проведення: вул. Пекарська, 50, м.Львів, (актова зала Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій).

Телефони для довідок: 032-2520449, 0673710677, 0671821788.

Детальніше з програмою конференції «Кооперативи – минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громади» можна ознайомитись на сайті Львівської аграрної дорадчої служби - http://lads.com.ua/

Прес-служба ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: