Всього 4 місяці залишилось до Всесвітніх днів молоді у Кракові

Всесвітні дні молоді (ВДМ) почнуться всього за 4 місяці. До Кракова приїдуть паломники з цілого світу. З молоддю зустрінеться Папа Франциск. Про це повідомили організатори.

На Всесвітні дні молоді Краків 2016 записалось вже близько 590 тисяч паломників у понад 4 000 тисячах груп з 174 країн світу. Серед них зокрема паломники з Буркіна-Фасо, Венесуели та Нової Зеландії.

Реєстрація учасників проходить онлайн. Щоби взяти участь у зустрічі молоді слід заповнити спеціальний формуляр на інтернет-сторінці www.krakow2016.com. Всі зацікавлені можуть знайти там всю необхідну інформацію та посилання на реєстраційний формуляр доступний п’ятьма мовами: польською, англійською, італійською, французькою та іспанською. Реєстрація паломників, які планують взяти участь у Всесвітніх днях молоді триватиме до 30 червня 2016 року, однак організатори заохочують до того, щоби зареєструватися якомога раніше.

Програма Всесвітніх днів молоді, які триватимуть два тижні, буде поділена на дві частини. Протягом першого тижня молоді люди зможуть взяти участь в організовуваних у різних регіонах Польщі „Днях в дієцезіях”, а протягом другого - в „Основних заходах” у Кракові.

„Дні в дієцезіях” стануть для учасників нагодою для знайомства, інтеграції та ознайомлення з даним регіоном. В цей період молодь зможе взяти участь зокрема в екскурсіях та різних проектах, які приготують організатори в кожній із дієцезій.

Після завершення „Днів в дієцезіях” всі учасники на тиждень поїдуть до Кракова – міста, яке Його Святість Папа Франциск визначив для проведення „Основних заходів”. Для паломників цей період стане часом катехізису, Фестивалю молоді і, передусім, зустрічі з Папою Франциском. Сценарій привітання Понтифіка, Хресної дороги та вартування готує штаб фахівців, до складу якого входять зокрема режисери, архітектори та музиканти. Незабаром стануть відомими деталі програми.

„Найважливішим для нас є надання кожному, хто приїде в липні до Кракова, можливості особистої зустрічі з Ісусом Христом, навіть під час молитви у двомільйонному натовпі. Ми прагнемо, щоби цьогорічні ВДМ стали спільнотою сердець молодих людей з цілого світу в місті св. Івана Павла ІІ та св. Сестри Фаустини”, - сказала Вероніка Грішель з оргкомітету ВДМ.

Більше інформації можна дізнатися на інтернет-сторінках: www.polska.pl та www.krakow2016.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: