Журналісти з Саудівської Аравії ознайомляться з курортами Львівщини

На Львівщину прибули журналісти провідних ЗМІ Саудівської Аравії. Сьогодні вони зустрілись з керівництвом Львівської облдержадміністрації, після чого вирушать на ознайомчу екскурсію Львовом, Трускавцем та відвідають Міжнародну клініку реабілітації доктора Казявкіна.  

На зустрічі з керівництвом облдержадміністрації журналісти з Саудівської Аравії обговорили питання співпраці в сфері туризму та курортів, гостей ознайомили з туристичними, курортними та інвестиційними пропозиціями Львівської області.

"Ми завжди раді бачити гостей на Львівщині. Львівська область є туристичним центром України, тут добре розвинута інфраструктура, аграрне господарство та IT-сфера, - зазначив під час зустрічі заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний. - Регіон багатий природними ресурсами, мінеральними водами з лікувальними властивостями. Дякуємо, що вирішили відвідати наш регіон й сподіваємось на подальшу тісну співпрацю. Адже Львівщина може стати для вас не лише місцем для оздоровлення, але й цікавим туристичним регіоном".

Журналісти провідних газет "Аш-Шарк", "Аль-Хаят", "Аль-Мадіна", "Аль-Іктісадія", "Аш-Шарк аль-Аусат", журналів "Лайлаті", "Тала", "Аглян ва Саглян" та "Алям ар-Раджуль" перебуватимуть на Львівщині до вівторка.

За період одноденного прес-туру вони відвідають трускавецький бальнеологічний курорт, а також матимуть нагоду ознайомитись з інфраструктурою Трускавця та Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: