У Львові відбудеться весняний діловий форум

Діловий форум

15 квітня у Львові відбудеться Весняний діловий форум на якому дискутуватимуть куди слід рухатися українській економіці, які перспективні ринки відкриті для українських компаній та які тренди в українській економіці будуть в найближчі роки.

15 квітня у Львові відбудеться Весняний діловий форум  на якому дискутуватимуть куди слід рухатися українській економіці, які перспективні ринки відкриті для українських компаній та які тренди в українській економіці будуть в найближчі роки.

Про це сьогодні, 6 квітня, під час прес-конференції розповів організатор Весняного ділового форуму, Володимир Глащенко, інфомує Дивись.infо.

За словами Володимира Глащенка, головне завдання форму консолідувати громадськість бізнес і владу, для побудови успішної держави.

«Розпочнеться обговорення на форумі. з того, куди рухатиметься економіка в Україні в найближчі роки. Друга панель буде присвячена Львову. Власник “Кумпель Групп” Марк Зархін та власник SoftServe Тарас Кицмей дискутуватимуть про переосмислення парадигми розвитку Львова. Не обійдеться і без обговорення фінансового ринку України. В панелі “Фінансовий сектор – стан та перспективи” братимуть участь представник Universal Bank, голова наглядової ради Сергій Стратонов та гендиректор фінансово-соціальної мережі нового покоління WIDE.Up Олег Малкін», – розповів Глащенко.

Також він додав, що четверту панель вирішили присвятити успішним компаніям, які зуміли вийти на європейський та світовий ринок.

«Про свій шлях до світових ринків розповідатимуть Юрій Сорочинський (ТМ Nemiroff) та Олег Клімчук (ТМ Ярич). Представники «Ярич», які придбали завод у компанії Nestle, вийшли на ринки України, Польщі, тепер рухаються на Африку та Азію. Будуть говорити яким чином львівський виробник може працювати, ефективно створювати додану вартість», – розповів Володимир Глащенков.

Окремо на Форумі представлять і Львівщину, як інвестиційно привабливий регіон.

Свою панель на Форумі отримає і Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: