ONUKA у Львові представить свій VIDLIK

У неділю, 17 квітня, один із найяскравіших українських гуртів-відкриттів останніх двох років – ONUKA – презентує у Львові свій новий міні-альбом VIDLIK. Місце зустрічі - Event-Hall «КІНО» (просп. В. Чорновола, 2). Початок – о 19:00.  Про це повідомила журналіст Галина Гузьо.

 Міні-альбом (ЕР) ONUKA під назвою VIDLIK вийшов у лютому. До новинки увійшли такі треки: SVITANOK, VIDLIK, OTHER і 19 86.

9 та 10 квітня програму VIDLIK наживо почують кияни – у клубі Sentrum. Далі у концертному графіку ONUKA – Дніпропетровськ (15 квітня), Львів (17 квітня), Чернігів (22 квітня)…

EP VIDLIK – це два україномовні і два англомовні треки. Авторами музики всіх композицій виступили Ната Жижченко та Євген Філатов. Тексти створила Ната. В одній пісні використаний фрагмент вірша київського стріт-арт-митця Єжи Коноп’є. У своєму новому міні-альбомі ONUKA продовжує міксувати стилі. Сюрприз VIDLIK - використання унікального електромузичного інструменту терменвоксу, звук у якому виникає внаслідок магнітних коливань. Крім того, ONUKA додала у новинці звучання ще кількох народних інструментів - ліри та бугая. А ще у записі альбому взяв участь симфонічний оркестр Brevis.

Концерти ONUKA – це не лише прекрасні звуки та миле вуху виконання, а й унікальний візуальний ефект. Цю групу хочеться не тільки слухати - на неї хочеться ще й дивитись. Сценічні образи і поведінка на сцені ONUKA продумані, як ні в кого іншого: від першого кроку - до фінального виходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: