На Львівщині зірвали проведення сепаратистського з’їзду

Громадські організації Львівщини перешкодили проведенню сепаратистського з’їзду на Львівщині. Про це стало відомо Дивись.Інфо.

Представники громадських організацій, серед яких "Варта-1", "Білі хорвати", а також представники "Правого сектору" приїхали у рідне село Володимира Парасюка Майдан, що у Жовківському районі Львівської області й зірвали проведення з’їзду ГО "Український Вибір" і "Антивійна".

Сам з’їзд учасники таки розпочали, однак завершити не змогли, оскільки їх роботу було заблоковано.

У спільноті "Варта-1" також повідомляється про те, що готель, у якому хотіли провести захід, належить людині, наближеній до Віктора Медведчука.

Нагадаємо, Дивись.Інфо раніше повідомляло про те, що Медведчук готує чергову провокацію на Львівщині.

Зазначимо, що не так давно у низці обласних центрів відбулись акції “Медведчук – підарешт!”, які засвідчили, що мешканці зокрема Львова виступають категорично проти проведення у Львові таких заходів й проти діяльності схожих організацій загалом.

За словами координатора мережі «Вільні люди» в західній Україні Андрія Беня, розпочато збір підписів проти Віктора Медведчука, адже “всі знають про його кримінальну діяльність проти України і спільні інтереси з Кремлем”.

«Наші вимоги – це притягнення до кримінальної відповідальності Медведчука. Сьогоднішня акція більш інформаційна, аби суспільство і влада почула наші вимоги. Ми починаємо біля ЛОДА, роздаємо листівки, потім розпочнемо в більш в людних місцях», – сказав Андрій Бень.

Додамо, що в рамках кампанії «Медведчук-підарешт» минулого тижня народний депутат України, засновник та співкоординатор Всеукраїнської мережі «Вільні Люди» – Андрій Левус ініціював збір підписів парламентарів під аналогічним зверненням до правоохоронних органів. Крім того, триває збір онлайн-підписів на офіційному сайті «Вільних Людей» за посиланням http://goo.gl/9b5I0F.

За даними Вікіпедії, Украї́нський ви́бір — проросійська[1][2], за деякими версіями антиукраїнська[3] та антисемітська[4] громадська організація, утворена у квітні 2012 року. Ініціатором створення та головою організації є Віктор Медведчук. Своїми цілями організація декларує відмову від закріпленого законом курсу на євроінтеграцію та вступ до Митного союзу Білорусі, Казахстану і Росії, «встановлення народовладдя»

Організація проводить відверто проросійську політику, направлену на підпорядкування України російським політичним та економічним інтересам. Ця політика подається на тлі декларації всіх форм прямої демократії в Україні, зокрема всеукраїнських і місцевих референдумів.

Організація проводить свою діяльність в рамках прийнятого маніфесту громадського руху «Український вибір», що є проектом програми її подальшого розвитку. Цей Маніфест декларує[6]:

Одним зі своїх досягнень організація вважала зрив інтеграції Україна-ЄС.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: