На Львівщині відбудеться з’їзд сепаратистів

Сьогодні, 8 квітня, в Жовківському районі Львівської обл. в с. Майдан на базі Чарівні Озера відбувадеться з’їзд ГО “Український Вибір” і “Анти Війна”.

Про це повідомив в соцмережі Ігор Зінкевич, інформує Дивись.info.

“Тут цікава інформація на 12:00 08.04.2016 в Жовківському районі Львівської обл. в с. Майдан на базі Чарівні Озера відбувається зїзд ГО Український Вибір і Анти Війна. Хто незнає хто вони подивіться їх діяльність, веде з’їзд Ростовцев Олег. Всіх небайдужих і хто має змогу просимо долучитися і не дати провести з’їзд”, – йдеться в повідомлені. За даними Вікіпедії, Украї́нський ви́бір — проросійська[1][2], за деякими версіями антиукраїнська[3] та антисемітська[4] громадська організація, утворена у квітні 2012 року. Ініціатором створення та головою організації є Віктор Медведчук. Своїми цілями організація декларує відмову від закріпленого законом курсу на євроінтеграцію та вступ до Митного союзу Білорусі, Казахстану і Росії, «встановлення народовладдя»

Організація проводить відверто проросійську політику, направлену на підпорядкування України російським політичним та економічним інтересам. Ця політика подається на тлі декларації всіх форм прямої демократії в Україні, зокрема всеукраїнських і місцевих референдумів.

Організація проводить свою діяльність в рамках прийнятого маніфесту громадського руху «Український вибір», що є проектом програми її подальшого розвитку. Цей Маніфест декларує[6]:

переваги інтеграції з Росією, Білоруссю та Казахстаном («Митний союз Білорусі, Казахстану і Росії») на противагу інтеграції з країнами ЄС;

впровадження російської мови в якості другої державної;

впровадження подвійного громадянства.

Одним зі своїх досягнень організація вважала зрив інтеграції Україна-ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: