Прикордонники Мукачівського загону припинили спробу дачі хабара

Минулої доби прикордонниками  Мукачівського загону у пункті пропуску «Лужанка»  було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара. 

Двоє осіб, прямуючи на виїзд з України для перевірки документів    надали паспорти громадян Угорщини,  в кожному з яких знаходились грошові кошти у розмірі 200 гривень.  В такий спосіб вказані особи – чоловік та жінка,  намагались вирішити питання про безперешкодне перетинання кордону, оскільки , виявилось що вони, насправді,  є громадянами України. Зокрема у чоловіка було виявлено паспорт громадянина України, а жінка в ході проведення перевірки сама зізналась, що  є громадянкою України.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», про  даний факт було повідомлено Берегівський відділ  ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Мукачівського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: