Садовий запросив Порошенка на Fujikura

Фуджікура

Японська компанія «Fujikura» з понад сторічною історією та більш, ніж 50 тисячами працівників у всьому світі відкрила завод у с. Підрясне, що поблизу Львова. Тут виготовлятимуть кабельні мережі для провідних європейських автомобільних виробників, згідно з японськими стандартами якості. Сьогодні підприємство відвідав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Поки в українському політикумі триває «шоу довгоносиків», пам’ятаєте, була колись така гумористична програма, ми у Львові відкриваємо нові виробництва. 5 років тривали перемовини з компанією «Фуджікура». Вона прийняла рішення не просто прийти в Україну, а прийти конкретно до Львова. На сьогоднішній день 550 людей мають стабільну зарплату, до середини 2017 року буде працевлаштовано 3 тис людей. Це надзвичайно важливо для міста, для країни. Це легальна зарплата, легальні податки, які надходять у місцевий бюджет. На сьогодні нема більш важливої справи, на мою думку, ніж нові робочі місця. Людям потрібна робота.

Як ви знаєте, ми зараз у процесі будівництва великого індустріального парку у Львові. А це ще тисячі і тисячі нових виробництв. Це нове, сучасне виробництво, нова культура виробництва. І це іноземний інвестор, який повірив у наше місто, який прийшов сюди.

Чим цікаві японці? Якщо один сюди прийшов, за ним йдуть інші. Тому ми максимально зацікавлені, щоб компанія була успішною, будемо допомагати усіма можливостями.

Я би дуже хотів запросити на це підприємство Президента України, щоб він приїхав, побачив, як треба організовувати роботу, можливо, тоді б скоординував роботу нашої влади, щоб вони більше часу приділяли на сприяння виробникам, які реально роблять продукцію, а не тим інтригам, які ми бачимо у нашій державі, тим неприємним ситуаціям, які заполонили ефір останнім часом», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як раніше повідомляв віце-президент «Фуджікура Автомотів Європа» Хорхе Гарсіа, на першому етапі проект розпочався із відкриття виробничого комплексу, площею 11 500 квадратних метрів, а вже упродовж наступних трьох років компанія планує збільшити площу приміщень до 30 000 кв м.

Відзначимо, що за словами радника міського голови Львова та народного депутата України Сергія Кіраля, офіційне відкриття заводу компанії Fujikura у Львові заплановане на 14 квітня. Наразі ж компанія продовжує набір працівників.

Довідка

Японську компанію Fujikura Ltd. офіційно заснували ще 1910 р у м. Токіо, однак її європейське представництво відкрили аж через 78 років – у 1988 р., на південному заході британського Лондона. Це – провідний світовий виробник пристроїв для зварювання оптичного волокна, а також обладнання для монтажу, вимірювання і тестування, які Fujikura постачає телекомунікаційним компаніям у всьому світі.

Основна продукція компанії – оптичні системи передачі даних, мережеві системи, електроніка, енергетичні системи, дроти з покриттям, обмотувальні проводи, електронні матеріали для обладнання, металеві матеріали.

Загальна кількість працівників у всьому світі – 52409 осіб, станом на середину 2013 р.

У Європі компанія має 3 представництва:

  1. ТзОВ Фуджікура Європа (Fujikura Europe Ltd., Англія) – спеціалізується на продажах.
    ТзОВ Фуджікура Аутомотів Європа (Fujikura Automotive Europe GmbH, Німеччина) – технічне обслуговування.
    ТзОВ Фуджікура Аутомотів Європа (Fujikura Automotive Europe АТ, Іспанія) – кабелі.
    Упродовж останніх десяти років Fujikura Європа вагомо зросла і сьогодні займає площу 14 тис. кв футів у Чессінгтоні (графство Суррей), де розміщено адміністративний офіс з продажів, центр технічної підтримки, а також цехи для ремонту і техобслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: