Амбітний проект "Ідея змінює країну" продовжує свою діяльність

У рамках молодіжного проекту "Ідея змінює країну" відбулась чергова зустріч з молоддю Буського та Бродівського районів. Молодим людям під час зустрічі розповіли про втілення власних креативних ідей та переваги участі у громадських організаціях. Про це повідомили у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Організатори проекту – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО "Спілки Української молоді в Україні", Український католицький університет та Львівський обласний молодіжний центр ставлять за мету активізувати молодь, яка може творити своє унікальне майбутнє.

"Основним завданням проекту є відібрання кращих ідей молоді для участі у фінальному заході – Форумі Ідей, який відбудеться у кінці травня у Львові, - розповів начальник відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський. - Кращі ідеї, отримають фінансову підтримку свого проекту. Проте, найкращою нагородою, в отриманні якої можна не сумніватися, – це радість перемоги, яка дає натхнення на творення успішних ідей та досягнень. Цей проект створює платформи для діалогу, знайомства, обміну досвідом, поглядами, світоглядом та майбутньої подальшої співпраці між молоддю Львівщини".

Цього разу тренінги провели для молоді у населених пунктах Красне, Ясенів, Броди та Буськ. До слова, перші такі зустрічі розпочались ще на початку березня та відбудуться у кожному районі.

Нагадуємо, кому цікава участь у Форумі, пропонуйте свої ідеї та  надсилайте до 18 травня на електронну адресу [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: