Джамала їде до Львова

Прес-анонс

Шановні журналісти!

Запрошуємо вас на прес-конференцію співачки Джамали, яка рівно за місяць представлятиме Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2016» у Стокгольмі (Швеція). 

Прес-конференція відбудеться у вівторок, 12 квітня, о 13:00 у Прес-клубі (проспект Т. Шевченка, 11).

Акредитація – обов’язкова: за тел. (067) 960 31 01 або по email: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo). 

12 квітня, рівно за місяць до пісенного конкурсу «Євробачення-2016», що відбуватиметься у Стокгольмі (Швеція), співачка Джамала, яка виборола право представляти Україну на цьому популярному музичному змаганні, дасть великий сольний концерт на сцені Львівської опери. Квитки на цей виступ розкупилися задовго до дня його проведення.

Концерт Джамали 12 квітня у Львові відбудеться в рамках її туру великими містами України. Концертує співачка із програмою «Шлях додому», що побудована передовсім на піснях із її найновішого альбому «Подих». Не обійдеться концерт Джамали у Львові і без популярних композицій з міні-альбому «Дякую», а також альбомів «All or Nothing» і «For Every Heart». Звісно ж, почують львівські меломани наживо і пісню «1944», з якою артистка представляє Україну на «Євробаченні-2016».

Альбом Джамали «Подих» побачив світ 12 жовтня 2015 року, одразу дебютувавши на другому місці в українському хіт-параді iStore. До платівки увійшло тринадцять композицій, серед яких - сингли «Очима», «Шлях додому» і однойменний  «Подих». Альбом вийшов під лейблом «Enjoy Records». Власне, за альбом «Подих» нещодавно Джамала удостоїлася статуетки Музичної премії YUNA у номінації «Найкращий альбом». Загалом же, співачка отримала чотири нагороди: крім альбому, у номінаціях «Найкращий соло-артист» і «Найкраща пісня» та «Найкращий дует» (дві останні категорії – за пісню «Злива», створену спільно із Андрієм Хливнюком з «Бумбокса» та Pianoбоєм).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: