На Львівській залізниці за ходіння по коліях затримали 418 осіб

Залізничники продовжують втілювати комплекс заходів задля профілактики та попередження випадків травмування громадян. За даними служби охорони праці регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», стрільці воєнізованої охорони регулярно проводять патрулювання для виявлення сторонніх осіб, які ходять по коліях на перегонах та станціях. Від початку року за такі порушення затримали 418 осіб. Із кожним порушником провели роз’яснювальну розмову і нагадали про небезпеку таких вчинків для здоров’я та життя. Про це повідомила прес-служба відомства.

Окрім того, підрозділи магістралі постійно перевіряють та поновлюють технічне оснащення об’єктів та рухомого складу: від початку року залізничники провели 212 перевірок рівнів освітлення станцій, платформ та маршрутів проходу громадян, встановили 25 додаткових інформаційних стендів, які попереджають про небезпеку на залізниці та покажчиків безпечного переходу через колію. Також відновили 95 попереджувальних плакатів електробезпеки біля ліній електропередач та поновили пофарбування лобових частин 38 локомотивів, мотовозів та автомотрис флуоресцентною фарбою.

Також з 1 березня до 1 квітня на магістралі тривав місячник профілактично-роз’яснювальної роботи із запобігання невиробничому травматизму серед дітей та молоді західного регіону. Загалом фахівці із охорони праці Львівської залізниці охопили понад 1300 навчальних закладів та провели лекції для 131 тисячі слухачів. Під час лекцій-бесід дітям і підліткам розповідали про випадки травматизму на залізниці та правила, дотримуючись яких трагедій можна уникнути.

Окрім того, регіональна філія «Львівська залізниця» скерувала листи до священнослужителів основних релігійних конфесій та голів обласних державних адміністрацій із проханням долучитись до спільної кампанії задля профілактики травматизму на об’єктах залізничної інфраструктури та збереження життя та здоров’я громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: