Під час Євробачення в Криму можуть вимкнути електроенергію, - Джамала

Про це сьогодні, 12 квітня, під час прес-конференції сказала співачка Джамала, інформує Дивись.Інфо.

За словами продюсера співачки Джамали  Ігора Тарнопольського, мешканцям Криму повинні дати можливість віддати свої голоси за Україну під час голосування на конкурсі «Євробачення».

«Якщо Росія вважає Крим частиною своєї федерації, то, відповідно, мешканці Криму повинні мати можливість проголосувати за Україну. Такі правила. Я думаю, що так і буде. Хоча офіційні коментарі треба запросити в Росії», - сказав Тарнопольський.

12976906_979613692107249_1898193755914134836_o

Джамала додала, що в той час, коли відбуватиметься конкурс, у Криму можуть вимкнути електроенергію.

«Головне, щоби електрику не вимкнули. Я щодня спілкуюся з батьками, щовечора години на чотири вимикають електрику», - додала Співачка.

Також виконавиця додала, що цьогорічні правила «Євробачення» будуть мати ряд нововведень щодо голосування за виконавців. Будуть окремо підраховуватись результати голосування за СМС, а також в кожній країні буде створено журі, що окремо голосуватиме за виконавців.

Нагадаємо, 61-й конкурс Євробачення відбудеться в столиці Швеції – Стокгольмі. Дати обох півфіналів – 10 травня і 12 травня.

Великий фінал конкурсу глядачі зможуть побачити в прямому ефірі 14 травня 2016 року, у ньому візьмуть участь 26 країн, які успішно пройшли відбір.

Додамо, що через тиждень після фіналу «Євробачення» – 21 травня – Джамала дасть ще один концерт у Львові в Event – Hall КІНО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: