Львівський регіональний інститут державного управління запрошує на навчання в 2016 році

Львівський регіональний інститут державного управління національної академії державного управління при Президентові України оголошує прийом слухачів на навчання у 2016 році за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування» за державним замовленням.

На навчання приймаються громадяни України, які мають вищу освіту (документ про вищу освіту встановленого зразка ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), направляються органами державної влади, органами місцевого самоврядування, іншими органами, установами, на які поширюється дія Законів України «Про державну службу» та «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Документи подаються особисто до приймальної комісії Інституту:

На спеціальність «Публічне управління та адміністрування» з 1 квітня до 10 червня 2016 року.

Вимоги до вступників за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»:

  • за денною формою за договорами-направленнями органів, установ приймаються особи, які мають вищу освіту (документ про вищу освіту встановленого зразка ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), перебувають на державній службі або службі органах місцевого самоврядування не менш як один рік та не досягли 45 років на момент подання документів до приймальної комісії;
  • за заочною формою за рекомендацією органів, установ приймаються особи, які мають вищу освіту встановленого зразка ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), перебувають на державній службі або службі органах місцевого самоврядування не менш як один рік та не досягли 50 років на момент подання документів до приймальної комісії.

День відкритих дверей відбудеться 13 травня 2016 року о 12:00 год за адресою: 79491, м. Львів, смт Брюховичі, вул. Сухомлинського, 16, тел..: (032) 244-81-12, www.lvivacademy.com. Email: [email protected]

Приймальна комісія Інституту працює щодня, крім неділі, з 9:00 до 18:00 (в суботу з 10:00 до 16:00 год).

Прийом на навчання здійснюється відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та за умовами, визначеними постановами Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2013 р. №255 (із змінами від 13 січня 2016 року №19.)

Ліцензія МОН України від 16.06.2014, серія АЕ №458276.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: