Порошенко їде до Львова

Сьогодні, 14 квітня, до Львова приїде Президент України Петро Порошенко. Президент запрошений на урочисте відкриття заводу японської компанії «Фуджікура», яке відбудеться о 16:30.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Участь в церемонії відкриття заводу також візьмуть: Андрій Садовий, міський голова Львова, Шігекі Сумі, посол Японії в Україні, Хорхе Гарсія, генеральний директор «Фуджікури Аутомотів Україна Львів», Олег Синютка, голова ЛОДА, компанії-партнери.

Нагадаємо, японська компанія «Фуджікура» вироблятиме електричне устаткування для автомобілів. Проект розрахований на кілька етапів. На першому буде організована робота в спорудах, які вже збудовані, а на другому передбачено будівництво нових об’єктів підприємства.

Протягом наступних 3 років компанія «Фуджікура» планує збільшити площу приміщень до 3 000 кв. м та працевлаштувати до 3 000 працівників. На проект японська фірма виділить 6 мільйонів євро. Перш за все, це витрати на нове обладнання. Виробництво планували розпочати з маленьких обсягів у першому кварталі цього року. ТОВ «Фуджікура Аутомотів Україна Львів» зареєстровано в селі Солонка Пустомитівського району у листопаді 2013 року. Засновником є іспанський та румунський підрозділи компанії

Додамо, що виїзд для журналістів о 14:45 год від Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 18)

Акредитуватись можна за номерами телефонів: 235-40-22 та 261-22-07 до 11:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: