Випусники з усієї України змагатимуться за право навчатись в Українській академії лідерства

Впродовж 15-17 квітня до Львова приїдуть найталановитіші випускники українських шкіл – у с. Родатичі Львівської області відбудеться відбір в Українську академію лідерства.

300 потенційних студентів впродовж 3 днів змагатимуться у спорті, інтелекті, командних іграх, також працюватимуть фізично – для перевірки їхньої поведінки у незвичних для них умовах. З ними постійно працюватимуть психологи та наставники. Все це для того, аби знайти найталановитіших випускників зі всієї країни, які стануть студентами Української академії лідерства.

«Ми об’їздили всі області України, робили презентації в найкращих школах міст. Вже більше 3 місяців ми шукаємо талановитих дітей. Нарешті ми відібрали їх, найталановитіших 300 випускників країни. Всі вони пройшли співбесіди та «прожили» один день в академії і тепер приїхали до Львова – познайомитись один з одним, позмагатись, сформувати нове лідерське середовище», - зазначають організатори заходу.

«Минулого року я вступила до академії і ні хвилини про це не шкодую. Я б дуже хотіла, щоб у кожного потенційного студента був такий шанс. Зупинитись, подумати, чим хочеш займатись у житті, знайти себе. Я завжди думала, що хочу бути програмістом, оскільки мені добре даються точні науки. Але після навчання в академії зрозуміла, що мій внесок в розбудову України може бути значно більшим. Сьогодні такий шанс можуть отримати вже 240 випускників», – каже студентка української академії лідерства Валерія Голєрова.

Доїзд до місця відбору забезпечують організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: