Завтра у Львові відбудеться громадське слухання щодо розроблення території на трьох вулицях

Із 15 квітня по 16 травня 2016 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у межах вул. Б. Хмельницького - вул. Новознесенської – вул. Механічної у м. Львові.

У проекті охоплено планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею 2,29 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ  дорівнює розрахунковому терміну генерального плану міста.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради,  розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

27 квітня 2016 року відбудеться публічне представлення згаданої документації.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (каб. 202), м. Львів,пл. Ринок, 1. Початок о 17.00.

Пропозиції просимо подавати до 16 травня 2016 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб.539, тел. 032 297 57 63. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С.

Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: