Львівські патрульні врятували мешканця квартири від буйного сантехніка

Увечері,14 квітня орієнтовно о восьмій вечора, до патрульних надійшов виклик від чоловіка, що у нього депресія і він хоче вистрибнути з вікна четвертого поверху на вулиці Володимира Великого.

Повідомляє Патрульна поліція Львова.

Патрульні прибули на місце та оглянули будинок – нікого не виявили. Телефоном заявник сказав, що не знає точної адреси свого перебування.

В цей момент до патрульних звернулися два підлітка і вказали на вікно четвертого поверху звідки вилітали пляшки та посуд. Інспектори піднялись до квартири і почали спілкуватися із заявником через зачинені двері.

Він повідомив, що в квартирі багато крові, почали лунати крики про допомогу. Патрульні прийняли рішення негайно вибити двері, після чого ми побачили, що в квартирі крім заявника є ще й власник оселі 1971 р.н., який мав тілесні ушкодження та був закривавлений.

За попередньою інформацією, заявник - сантехнік по оголошенню, надав послуги власнику квартири за фахом, і потім разом з ним розпивали спиртні напої. Згодом, сантехнік почав вимагати оплату своєї праці - виник конфлікт та бійка. Після нанесених травм заявник злякався наслідків та хотів викинутися з вікна. Потерпілого власника квартири забрала швидка.

На місці працювали слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: