Лучники Львівщини – володарі Гран-Прі Європи

У м. Софія, що у Болгарії завершились міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи. Збірна України здобула 3 золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороди й посіла  І загальнокомандне місце, випередивши команди Італії  та Швеції. Про це повідомила заступник начальника управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Загалом цьогоріч у змаганнях взяли участь 219 кращих спортсмени континенту, які представляли команди 37 країн Європи.

Українська чоловіча збірна в складі львів’янина Георгія Іваницького, харків’янина  Віктора Рубана та сумчанина Микити Шишкіна, випередивши у фіналі команду Австрії, здобула титул командного володаря Гран-Прі Європи зі стрільби з лука серед чоловіків.

У фінальному командному поєдинку серед жінок збірна України в складі львів’янки Вероніки Марченко, Анастасії Павлової із Херсонщини та чернівчанки Лідії Січенікової піднялась на найвищу сходинку п’єдесталу, здобувши титул володаря Гран-прі Європи серед жінок.

Кращим серед українських лучників-чоловіків став харків’янин Віктор Рубан, який посів ІІІ місце. На 6 місці завершив змагання Микита Шишкін із Сумщини. 9 місце у львів’янина Сергія Макаревича. Ще двоє представників Львівщини – Георгій Іваницький та Маркіян Івашко, а також сумчанин Олексій Гунбін завершили особисті змагання на 17 місці.

У змаганнях серед жінок кращою стала Поліна Родіонова із Сумщини, яка здобула титул володаря Гран-прі Європи серед жінок.

На 5 місці завершила особисті змагання Лідія Січенікова з Чернівців; 9 – у львів’янки Вероніки Марченко та Анастасії Павлової з Херсонщини; 17 місце у львів’янки Катерини Палехи та 33 місце ще в однієї представниці Львівщини юної Соломії Трапезнікової.

В командних змаганнях серед змішаних пар українські лучники Поліна Родіонова  та Олексій Гунбін здобули 6 місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: