На Львівщині суд призначив покарання для учасників організованої злочинної групи

Трьом учасникам організованої злочинної групи, котрі організували мережу гральних закладів, суд призначив покарання - штраф у розмірі 240-340 тисяч гривень із конфіскацією вилученого грального обладнання та коштів у дохід держави.

Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області під час досудового розслідування, учасники організованої злочинної групи, до складу якої входили двоє львів’ян віком 32 та 36 років та 42-річний мешканець Городка організували у Львові, а також у містах та в селищі Городоцького району мережу з чотирьох гральних закладів, розташованих у приміщеннях кафе, нічного клубу та народного дому. У цих закладах відвідувачам, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавали послуги азартного характеру.

Робота гральних залів була ретельно законспірована, вхідні двері завжди були замкнені і потрапити досередини відвідувачі могли лише попередньо домовившись з адміністраторами. Таким чином сторонніх осіб у приміщення не допускали.

Під час санкціонованих обшуків, проведених у гральних залах, правоохоронці виявили та вилучили більше шістдесяти гральних апаратів, за допомогою яких гравці робили ставки та отримували виграші та сорок тисяч гривень, виручених від гри.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Обвинувальний акт був скерований на розгляд суду.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області
за матеріалами УЗЕ у Львівській області

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: