На Львівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей

Працівники Золочівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась вчора, 18 квітня, близько 23.00 на автодорозі між селами Трудовач та Велика Вільшаниця.

За попередніми даними, водій автомобіля марки VOLKSWAGEN GOLF, 29-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, та зіткнувся із деревом. В результаті зіткнення водій автомобіля від отриманих травм помер на місці події.

Окрім водія у салоні автомобіля перебували троє пасажирів. Внаслідок зіткнення 24-річний чоловік зі струсом головного мозку та забоєм грудної клітки госпіталізований у Золочівську центральну району лікарню, інший 25-річний пасажир із численними травмами був госпіталізований у реанімаційне відділення тієї ж лікарні, проте від отриманих травм помер.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області


за матеріалами Наталії Магулки
Золочівський відділ поліції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: