Обрано керівників Львівського та Одеського територіальних управлінь НАБУ

Конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України обрала керівників Львівського та Одеського територіальних управлінь НАБУ. Переможцем конкурсу на посаду директора Одеського теруправління став Семен Юрійович Кривонос, Львівського – Тарас Васильович Лопушанський.
До обрання на посаду в НАБУ С. Кривонос працював першим заступником начальника Одеської митниці Державної фіскальної служби України, має чотири вищі освіти за спеціальностями «Агрономія», «Державне управління», «Право» та «Правознавство».
Новообраний директор Львівського теруправління Т. Лопушанський займався адвокатською діяльністю – був головою (керуючим партнером) адвокатського об’єднання «Ордер». Він має три вищі освіти за фахом «Право», «Правознавство» і «Німецька мова та література».
Обом директорам по 33 роки, вони одружені та мають дітей.
Загалом документи на участь у конкурсі на посади керівників Одеського та Львівського територіальних управлінь НАБУ подали 106 осіб (Одеського – 59, Львівського – 47). За результатами тестування на знання законодавства до співбесід були допущені 28 і 25 претендентів на посади відповідно.
Нагадаємо, що наказ про створення перших територіальних управлінь НАБУ був підписаний директором Бюро А.Ситником 10 грудня 2015 року. Повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області, а керівника Одеського територіального управління – на Одеську, Херсонську, Миколаївську, Кіровоградську області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: