Представники Львівщини здобули ще три Олімпійські ліцензії для участі в Олімпійських Іграх

У неділю, 17 квітня, на арені "Sportski Objekti" в Зренянині, що в Сербії завершився Європейський турнір Олімпійського відбору з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, в якому українські спортсмени завоювали чотири ліцензії для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Володарями трьох ліцензій – представники Львівської області.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Зокрема ліцензії здобули Оксана Гергель – чемпіонка світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи, Алла Черкасова – володарка Кубку Світу, бронзова призерка чемпіонату світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи та Андрій Квятковський – дворазовий переможець Київського Міжнародного турніру, призер турнірів серії Голден Гран-Прі.

Зауважимо, що крім цих трьох спортсменів ще 11 атлетів Львівщини - Бондарук Роман, Царьков Олег, Коростильов Павло, Кальниш Наталія (кульова стрільба); Федечко Андрій (сучасне п’ятиборство); Марченко Вероніка (стрільба з лука); Ткач Юлія (вільна боротьба); Возняк Анастасія (художня гімнастика); Шемякіна Яна, Патєлєєва Ксенія, Почкалова Анфіса (фехтування) вже володіють олімпійськими ліцензіями-2016.

З детальним списком спортсменів України, які вибороли ліцензії можна ознайомитися за покликом http://noc-ukr.org/olympic/games/rio-2016/olimpiyski-licenzii/ на сайті НОК України.

Остаточний склад збірної України буде затверджено Виконкомом Національного олімпійського комітету України за підсумками ліцензійного відбору та за пропозиціями національних олімпійських федерацій наприкінці липня 2016 року.

Ігри ХХХІ Олімпіади відбудуться з 5 до 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: