У представників Львівщини - дві «бронзи» на етапі PL.K1 у Зальцбурзі

16-17 квітня 2016 року національна збірна команда України з карате брала участь у черговому етапі найпрестижнішої серії змагань з карате WKF «Premier League.Karate 1», який відбувся в австрійському місті Зальцбург.

Цей турнір зібрав 730 спортсменів із 60-ти країн світу, які зійшлися у безкомпромісній боротьбі на татамі, щоб визначити найсильніших. Для українських спортсменів це був останній старт перед Чемпіонатом Європи, що триватиме 508 травня у Монпельє (Франція), а також першим етапом відбору до Чемпіонату Світу з карате (19-23 жовтня 2016 року, Лінц, Австрія). Українська делегація складалася з 26 спортсменів, серед яких було 9 вихованців львівської школи карате.

За результатами змагань українська команда виборола три бронзових медалі, дві з яких на рахунку львівських спортсменів Катерини Кривої та Олега Філіповича.

Вихованка СК «Скіф» (тренер Богдан І.О.), випускниця ЛДУФК, член збірної команди України Катерина Крива, яка виступала у ваговій категорії -50 кг. у першому колі перемогла суперницю з Білорусії, у другому колі наша спортсменка поступається за рішенням суддів майбутні переможниці змагань спортсменці з Японії. Вже у «втішаючи» поєдинках за бронзові нагороди українка по черзі отримує перемоги над суперницями з Угорщини, Польщі і у «малому» фіналі у напруженому поєдинку виграє у спортсменки з Гонконгу, посівши таким чином третю сходинку п’єдесталу у своїй ваговій категорії.

Представник СК «Юніон» (тренер Нікулін А.В.) Філіпович Олег виступаючи у ваговій категорії -60 кг. у першому колі отримує перемогу над представником Сербії, але у другому поступається майбутньому фіналістові турніру, представнику Македонії. У «втішних» поєдинках львів’янин почергово виграє у суперників з Сан Маріно та Швейцарії й у поєдинку за третє місце отримує перемогу над представником Італії.

Filya Katya

Роман Хімяк, управління фізичної культури та спорту ЛОДА

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: