Олеся Киричук презентує українські ретро-хіти у сучасних аранжуваннях

Почути пісні Кос-Анатольського, Весоловського, Скорика на новий лад можна буде 20 та 21 травня у клубі «Picasso»

20 та 21 травня співачка Олеся Киричук і її група презентують у львівському клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88) унікальну концертну програму із українських ретро-хітів у сучасних аранжуваннях. Два вечори поспіль знані пісні Анатоля Кос-Анатольського, Богдана Весоловського, Мирослава Скорика звучатимуть по-новому. Початок – о 19:00.

До ретро-репертуару Олеся Киричук звертається у своїй творчості уже не перший рік. У 2015-му співачка отримала І премію Міжнародного фестивалю української ретро-музики імені Богдана Весоловського, який відбувся у Львові. А зараз записує альбом під назвою «Золоте українське ретро».

"Разом із групою музикантів-однодумців я вирішила надати відомим  українським ретро-пісням сучасного звучання, - розповідає Олеся Киричук. - На наших концертах можна буде почути, як танго і ретро-балади переплітаються із блюзом, джазом, роком… Готуючи цю програму, ми старалися максимально зберегти глибину музики, написаної у 1930-40-их, 1960-70-их роках, і підкреслити душевність та змістовність текстів. Так я бачу відродження такої музики – музики справжньої і щирої"

Олеся Киричук_3

Під час концертів у клубі «Picasso» 20 та 21 травня відбудеться показ 20-хвилинного фільму, створеного у ретро-стилістиці. Завдяки режисеру Оресту Огороднику і акторам Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької глядачі-меломани перенесуться у Львів 1930-х років. Одну із ролей у фільмі зіграла і Олеся Киричук.

Ретро-колориту ексклюзивним вечорам ретро-пісні від Олесі Киричук додадуть видовищні танцювальні номери від балету Ірини Мазур «Життя».

Друга частина концертної програми в «Picasso» об’єднає хіти і нові пісні з репертуару Олесі. А ще на цих концертах відбудеться презентація нового кліпу голосистої співачки «В зеленому гаю» (саунд-продюсером пісні виступив лідер гурту «ROCK-H» Віктор Янцо).

Олеся Киричук_4

Ціна квитків на концерти Олесі Киричук у клубі «Picasso» 20 та 21 травня – 100-200 грн.

Продаж квитків онлайн: http://kasa.in.ua/olesya-kyrychuk-lviv-20  (20 травня);

http://kasa.in.ua/olesya-kyrychuk-lviv-21  (21 травня).

Тел. клубу «Picasso» - (032) 275 32 72; (050) 430-58-02.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: