Синютка оглянув ремонтні роботи на дорозі Самбір – Старий Самбір

У середу, 20 квітня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка із робочим візитом відвідав Самбірський район. Очільник області зокрема ознайомився із ходом робіт на відрізку дороги Самбір – Старий Самбір загальнодержавної траси Львів – Ужгород.  Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

"На автомобільній дорозі Н-13 Львів – Самбір – Ужгород ми плануємо відремонтувати 82 кілометри на відтинку від Самбора до кордону із Закарпатською областю, - зазначив керівник Львівщини. - Зокрема 52 кілометри від Самбора до Турки, де прокладуть 2 шари асфальту, та від Турки до кордону із Закарпатською областю, де влаштовуватимуть основу, і два шари асфальту".

За словами Олега Синютки, загальна вартість ремонту цієї дороги – 442 млн грн. Кошти на її ремонт сподіваються отримати від перевиконання показників митних зборів. У квітні, зокрема із цього джерела фінансування в області сподіваються отримати більш, ніж 100 млн грн.

Станом на сьогодні на відрізку дороги Самбір – Старий Самбір виконали роботи з фрезування покриття протяжністю 5,5 км та влаштування вирівнювального шару покриття протяжністю 2,4 км (права смуга) та 1,3 км (ліва смуга). Ремонтні роботи на автомобільній дорозі Львів – Самбір – Ужгород планують завершити до кінця серпня цього року.

Додамо, що для виконання робіт на загальнодержавній трасі Львів – Ужгород встановили два заводи: один у Самборі, а інший – у с. Явора Турківського району.

Зазначимо, виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ "ОНУР Конструкціон Інтернешнл". Вона гарантує якість покриття цієї дороги протягом десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: