Блаженніший Любомир Гузар презентує нову книгу на Книжковому Арсеналі

У неділю, 24 квітня, о 19:00 на Книжковому Арсеналі у Києві відбудеться презентація книги Блаженнішого Любомира Гузара «Де скарб Твій…». У книзі владика відповідає на запитання підприємців на завжди актуальні теми моралі та цінностей в особистому житті, у бізнесі, загалом у державі та суспільстві.

Участь у презентації візьмуть: Верховний Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир Гузар; декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Софія Опацька; проректор з програмного розвитку УКУ, один з редакторів видання Олег Турій; президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер; співзасновник проекту «Тепле місто» (Івано-Франківськ) Юрій Филюк.

«Багатим треба вміти бути... Люди, які хизуються своїм багатством, – це люди дуже сумнівної вартості. Кожен мусить виробити свій ідеал, яким він хоче бути: чи хоче блистіти своїми діамантами, чи хоче блистіти своїми чеснотами… Робіть те, що робите, добре і чесно, Україна потребує багатих і чесних людей», – звертається до підприємців Блаженніший Любомир.

За його словами, дуже важливо, щоб імідж чесного і доброго підприємця був популярним серед молоді, щоб молоді люди мали переконання, що бути бізнесменом – це не лише чесний, а й почесний шлях життя, і щоб вони хотіли бути бізнесменами не тільки заради грошей, а й щоб отримувати задоволення від роботи.

У книжечці «Де скарб Твій…» зібрано і згруповано за тематичними блоками відповіді владики Любомира Гузара на запитання підприємців під час зустрічей, що їх організувала Львівська бізнес-школа УКУ. Загалом LvBS організувала три таких зустрічі: дві – у Києві у межах дискусійного клубу «Бізне Credo» у 2012 та 2015 роках, та одну у Львові минулого року. Дві дискусії у 2015 році були присвячені 150-літтю від дня народження митрополита Андрея Шептицького, зокрема, його посланню «Як будувати Рідну Хату». Тож короткі та влучні, не позбавлені гумору відповіді владики Любомира на запитання підприємців великою мірою подані у світлі вчення митрополита Андрея, постать якого й сьогодні може служити зразком для наслідування.

Сподіваємося, що ця збірочка стане для вдумливого Читача нагодою по-новому поглянути на буденні речі, переосмислити деякі аспекти своєї праці та взаємин з іншими, а також глибше пізнати підставові засади духовного життя.

Прес-служба Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: