Львівські депутати хочуть заборонити секс у Львові

Депутати Львівської міської ради запропонували заборонити інтим-магазини, стриптиз-клуби, непристойну рекламу на білбордах та зупинках громадського транспорту.

Відповідне звернення сьогодні під час сесії Львівської міської ради зачитав депутат Мирослав Данилків (Українська Галицька партія).

Депутат наголосив, що саме такі магазини, заклади й реклама сприяють моральному розбещенню львів'ян.

"До мене як депутата звернулися представники громадських організацій та християнських спільнот міста й попросили очистити місто від аморальних речей, що згубно впливають на дітей. В першу чергу це стосується аморальної реклами на щитах, зупинках громадського транспорту, розпусної преси в кіосках, супермаркетах, продажу алкогольних напоїв в алкомаркетах", – заявив Мирослав Данилків.

За його словами, майже відразу за школою №53, що на проспекті Чорновола, 6, розташовано два інтим-бутики.

Відтак громадськість Львова вимагає закрити стриптиз-клуби та подібні заклади, ліквідувати на вулицях аморальну рекламу, а також зменшити кількість алкоточок на зупинках громадського транспорту.

"Ми не маємо права творити подвійні стандарти моралі й духовності. Тож реклама повинна враховувати особливу чутливість дітей", додав Мирослав Данилків.

Варіанти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: