Проблеми Львівщини у законотворчій діяльності депутатів-мажоритарників

У середу, 27 квітня, об 11:00 Громадянська мережа ОПОРА запрошує у Львівський прес-клуб на публічну дискусію «Проблеми Львівщини у законотворчій діяльності депутатів-мажоритарників».

Під час заходу експерти ОПОРИ презентуватимуть результати моніторингу діяльності народних депутатів Львівської області у розрізі проблем, на яких вони фокусуються під час підготовки законопроектів й депутатських запитів. Окрім цього, буде проаналізовано активність народних обранців у роботі міжфракційних об’єднань («Львівщина» та інші) й питання, що там розглядаються.

До участі у обговоренні запрошуються народні депутати та їх помічники, представники профільних громадських організацій та журналістів. Учасники заходу також ознайомляться з веб-порталом «Вони голосують для тебе», який є ефективним інструментом для аналізу виборцями діяльності депутатів.

У заході візьмуть участь:

-  Тарас Радь, аналітик Громадянської мережі ОПОРА

-  Олександр Неберикут, аналітик Громадянської мережі ОПОРА

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

За коментарями звертайтеся:

254-6163, [email protected] - офіс Громадянської мережі ОПОРА у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: