У Львові модернізували тягові підстанції для електропостачання мережі електротранспорту. Садовий задоволений

У Львові закінчилась реалізація проекту «Модернізація тягових підстанцій для електропостачання мережі електротранспорту м. Львова». Результатом проекту є виконання всіх необхідних робіт з поставки та монтажу, введення в експлуатацію та інші супровідні підстанцій та диспетчерського пункту для централізованого електропостачання громадського електротранспорту м. Львова із заміною пошкодженого обладнання. Про це пише Дивись.Інфо.

Проект включив в себе поставку та монтаж обладнання змінного та постійного струму і низьковольтного обладнання на 19 підстанцій, поставку та монтаж нової системи SCADA (диспетчерське управління та збір даних, системи комерційного обліку електроенергії, пожежної та охоронної сигналізації.

Нове обладнання дозволить підвищити надійність енергопостачання рухомого складу, значно продовжить терміни експлуатації модернізованого обладнання, зменшить витрати підприємства на обслуговані електрогосподарства, зменшити втратити електроенергії, а також підвищити безпеку експлуатації обладнання.

За словами мера міста Львова Андрія Садового, одним з пріоритетів є розвиток електротранспорту, тому має бути надійне забезпечення.

«Ця підстанція відповідає всім сучасним стандартам. Це буде і економія по електроенергії і безпека обладнання. Мені приємно що ми в комплексі, і підстанції повністю модернізуються і трамвайні колії ремонтуємо і трамваї закупляємо, і тролейбуси, і електробуси», - сказав Андрій Садовий.

Також Андрій Садовий додав, що більше 70 млн грн інвестовано у ці роботи.

«Зараз ще проходить процес навчання працівників, бо ми перейшли на два рівні вверх. Те, що тут було, ще з 1930 та 1970 років. Фактично, 50 років пройшло і ми поставили нове обладнання», - додав Садовий.

Директор ЛКП Львівелектротранс Миайло Сидорович додав, що цей проект дав можливість оптимізувати чисельність працівників. З кожної підстанції, а їх 19, було зменшено обсяг роботи до 5 чоловік

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: