Фракція «Батьківщина» у Львівській обласній раді оголосила про перехід в опозицію

Сьогодні, 26 квітня на сесії Львівської обласної ради голова фракції «Батьківщина» Юрій Гудима оголосив про перехід політичної сили в опозиції і на місцевому рівні.

«Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, перебуваючи на початку квітня з робочим візитом у Львові, повідомила про перехід нашої політичної сили в європейську, демократичну, парламентську опозицію. З огляду на загальнодержавну картину, яка відбувається у політичному житті країни, ВО «Батьківщина» також переходить в опозицію до нинішньої влади і на місцевому рівні. А тому фракція ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді заявляє про перехід в демократичну опозицію і ми закликаємо об’єднатися навколо нас інші політичні сили, аби якісно працювати для громади нашого регіону», - заявив Юрій Гудима.

Голова фракції також наголосив, що «Батьківщина», перебуваючи в опозиції, ретельно контролюватиме кожен крок обласної влади та перешкоджати прийняттю незаконних рішень.

«Ми голосуватимемо спільно за необхідні громаді рішення, але по кожному пункту програм соціально-економічного, культурного чи освітнього розвитку ми будемо мати свої конструктивні пропозиції і будемо добиватися, щоб вони були враховані», - підсумував Юрій Гудима.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: