Театр тіней «TEULIS» 13 травня привезе у Львів нову шоу-програму «Володарі тіней»

У п’ятницю, 13 травня, до Львова приїде Театр тіней «TEULIS» із новою програмою «Володарі тіней». Видовищне шоу відомого на увесь світ українського колективу відбудеться у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької. Початок – о 20:00.

Майстерністю артистів Театру тіней «TEULIS» захоплюються не тільки в Україні – їхнім шоу аплодували в Італії, Туреччині, Чехії, Словаччині, Фінляндії, Швеції, Польщі… У Японії оригінальний колектив з України 35-тисячна публіка проводжала стоячи!

Постановки Театру «TEULIS» - це оригінальне поєднання висококласної акробатики і хореографії, театру, оптичних ілюзій, цікавого звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. Непересічні історії, пронизані усіма відтінками людських почуттів, розгортаються на сцені за допомогою тіла, мови жестів і символізму силуетів.

Мистецтво театру тіней – напрочуд давнє, але в останні десятиліття цей жанр переживає не просто відродження, а перезавантаження. Естетично, зрозуміло і водночас емоційно та дивовижно. За білим полотном темні фігури виростають одна з іншої, трансформуються, змінюють розміри… Театр тіней «TEULIS» кожною новою своєю постановкою доводить, що фантазія творців у цьому жанрі не має меж. Їхні номери вражають та дивують і дітей, і дорослих. У певні моменти глядачі не вірять власним очам – такі унікальні силуети оживають на сцені у режимі «тут і зараз».

preview_Teulis_A1

Відео виступу Театру тіней «TEULIS» з номером «Крик душі України» на телешоу в Італії:

Ціна квитків на нове шоу від Театру тіней «TEULIS» 13 травня на сцені Театру ім. М. Заньковецької - 90-420 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua (https://gastroli.ua/tickets/teatr-tiney-teulis/buy), а також в касах «GASTROLI» по місту.

 

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

 

Додаткова інформація –

 за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected]

(Галина Гузьо, GMGpromo). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: