Львівська залізниця завершує підготовку до Великодніх свят

Протягом місяця Львівська магістраль проводила акцію «За чисте довкілля». Працівники усіх підрозділів та підприємств прибирали територію, проводили озеленення, ліквідовували стихійні сміттєзвалища, впорядковували приколійну територію, облаштовували благоустрій на вокзалах та станціях. Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Керівництво магістралі провело ряд робочих виїзних нарад, під час яких звертали увагу на недоліки та давали доручення щодо їх виправлення.

Під час останнього робочого об’їзду на лінії Львів-Підволочиськ-Рівне-Львів виконувач обов’язків начальника регіональної філії “Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Іван Груник спільно з заступниками начальника, головним інженером, начальниками Львівської, Тернопільської та Рівненської  дирекцій, а також очільниками служб перевірили, як тривають роботи на зазначених дільницях.

Нагадаємо, три тижні тому, під час першого об’їзду цим маршрутом, було виявлено ряд недоліків та недопрацювань та дано час на їх усунення. Тепер, за словами Івана Груника, вдалося суттєво покращити ситуацію, однак, роботи у залізничників ще вдосталь.

Залишаються на особливому контролі керівництва організація роботи у локомотивних та моторвагонних депо, де ще триває підготовка рухомого складу до святкових, а в подальшому і пікових літніх перевезень. Усі дирекції отримали завдання максимально підготувати рухомий склад для перевезення пасажирів до місць святкування та відпочинку – приміські дизель- та електропоїзди мають виходити на маршрути в належному санітарно-культурному стані та повнскладово, аби мати змогу перевезти велику кількість пасажирів.

Тривають роботи з оновлення фасаду на станції Золочів, у Здолбунові до свят оновлять лавки у сквері перед вокзалом, у Бродах уже найближчим часом завершать роботи для запуску котельні, а в Рівному залізничники вивчать можливість облаштування підземного переходу через колію. Усі ці та багато інших доручень заплановано виконати найближчим часом.

«Я вкотре переконуюся, що значна частина справ, які створюють візію залізниці у пасажирів та клієнтів, - не потребують значних коштів, — зазначив Іван Груник. — Просто треба любити свою роботу і виконувати її належним чином. Я бачу, що колективи дуже відповідально і з розумінням поставилися до завдань і сьогодні чітко видно, що вокзали, станції, підприємства, постають у щораз привабливішому вигляді. Ми не зупиняємося на цьому і продовжуємо цю роботу!»

Під час спілкування з працівниками депо, касирами на вокзалах, комерційними агентами керівник залізниці особисто перевіряв їх знання з охорони праці та вимог технології проведення робіт, цікавився наявністю спецодягу та інструменту, зробив кілька зауважень щодо належного зовнішнього вигляду працівників залізниці. Однак, попри деякі зауваження, керівники, користуючись нагодою, вітали колективи з прийдешнім світлим святом Воскресіння Христового, бажали миру і злагоди, добра і щастя, достатку і благополуччя.

Передаємо ці слова теплих привітань усім вам, дорогі колеги-залізничники!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: