У Львові СБУ попередила провокації на травневі свята

PM475image002

Служба безпеки України викрила у Львові групу осіб, яка готувала провокаційний «першотравневий марш» від імені одного з ліворадикальних угруповань. Метою акції була дестабілізація ситуації в регіоні.

Служба безпеки України викрила у Львові групу осіб, яка готувала провокаційний«першотравневий марш» від імені одного з ліворадикальних угруповань. Метою акції буладестабілізація ситуації в регіоні.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці вилучиликомп’ютерну техніку та агітаційні матеріали, спрямовані на організацію та проведеннямаршу із антидержавними закликами.

PM679image006 PM475image002 PM129image004

Відкрито кримінальне провадження за ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чиповалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінальногокодексу України.

Також в обласному центрі СБ України спільно з прокуратурою викрила угруповання, яке всоцмережах називало себе «антифашистьський супротив Львова» та готувало провокаціїна 9 травня.

Зловмисники готували та поширювали матеріали, які популяризують тоталітарний режим із використанням комуністичної символіки.

Під час обшуків у провокаторів вилучено комп’ютерну техніку та матеріали з доказами антиукраїнської діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: