Львівщина налагоджує співпрацю із нідерландською компанією VimpelCom

Зустріч із представниками нідерландської компанії

Подальші напрямки співпраці, а також інвестиційний клімат на Львівщині обговорили під час зустрічі голова облдержадміністрації Олег Синютка та керівництво компанії VimpelCom Ltd у п’ятницю, 29 квітня.

Зазначимо, що VimpelCom є одним із найбільших провайдерів телекомунікаційних послуг у світі та базується в Амстердамі.

Олег Синютка запевнив іноземних гостей, що Львівщина є надійним та стабільним партнером. Зокрема, він розповів про безпеку для ведення бізнесу та інвестицій, а також загальну політичну стабільність у регіоні. “Сьогодні область має найвищий рівень безпеки у державі, навіть не зважаючи на військові дії у східній частині країни. Його можна порівняти із безпекою у європейських державах. Цим ми завдячуємо фаховій роботі правоохоронних структур, зокрема Національної поліції”, – зазначив він.

Голова ОДА розповів й про системну боротьбу з корупційними проявами, зокрема на митниці та в інших державних структурах. Він також навів приклад японської компанії Фуджікура, яка нещодавно відкрила новий завод на території області та успішно працює. “Ми надаємо максимальне сприяння бізнесу. Тому для нас кожна інвестиція, як перша”, – підкреслив Олег Синютка.

У розмові керівник напрямку взаємодії з державними органами “VimpelCom” Ендрю Чахоян також зазначив, що компанія розглядає Львівщину, як регіон для співпраці.

На зустрічі сторони також обговорили розвиток інвестиційних програм у секторі новітніх технологій, телекомунікаційних та інформаційних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: