У «Шегинях» прикордонники попередили дві спроби незаконного ввезення в Україну автомобілів

Одразу два випадки переміщення транспортних засобів через державний кордон з порушенням чинного законодавства України попередили прикордонники Мостиського загону. Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Так вчора, в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час оформлення на в'їзд в Україну автомобіля марки «BMW» 2000 року випуску, прикордонники виявили ознаки повної підробки реєстраційного документа на транспортний засіб. Вбачаючи у діях 39-річного водія авто, жителя Івано-Фраківської області, ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

Через деякий час, у цьому ж пункті пропуску для оформлення на в’їзд в Україну прибув 45-річний житель Львівщини. Громадянин перебував за кермом автомобіля «Форд Транзит» польської реєстрації. Здійснюючи огляд автомобіля, прикордонники виявили ознаки повного знищення кустарним способом  ідентифікаційного номера кузова транспортного засобу, що також не заперечував водій мікроавтобусу. Протиправні дії громадянина було кваліфіковано згідно з статтею 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу», про що також було проінформовано поліцію.

160430_пiдробки_авто_Шегинi2

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: