До Великодня у Львові підготували соціальні заходи для потребуючих мешканців

Пам’ятаючи про потребуючих мешканців нашого міста та родинність свята Великодня, управління соціального захисту Львівської міської ради організовує ряд заходів, з метою спільного святкування Пасхи. Також соціальні заходи організовують і до Дня міста. Такими заходами планують охопити три тисячі містян. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

І. Великодній сніданок потребуючим

За доброю традицією, дев’ятий рік поспіль, у Великодню неділю, 1 травня, у дворику школи №62 (вул. Театральна, 15) проведуть спільний Великодній сніданок для потребуючих львів’ян, який розпочнеться зі спільної молитви о 10.00 год.

До святкового Великоднього набору на кожну особу увійдуть традиційні українські продукти, а саме: паска, ковбаса, яйце, масло, домашній сир, сік та рулет.

Цього ж дня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а) о 10.00 год. пройде Великодній сніданок для близько 50 відвідувачів Центру, який організовано за підтримки храмів м. Львова та благодійників.

ІІ. Продуктові набори потребуючим до Великодня та Дня міста Львова

До Великодніх свят управління соціального захисту Львівської міської ради закупило 1 тис. продуктових наборів для потребуючих львів’ян. Набори потребуючим (незрячим, членам  члени Спілки політичних в’язнів України та іншим потребуючим) роздадуть через відділи управління соціального захисту.

До набору увійшли такі продукти: макарони, гречка, молоко згущене, консерви рибні, та олія.

ІІІ. Продуктові набори для потребуючих, якими опікуються неурядові організації соціального спрямування міста

Цьогоріч, з нагоди відзначення Дня міста Львова управління соціального захисту передасть 1700 продуктових наборів для потреб членів таких організацій: Українському товариству глухих, Українському товариству сліпих, Львівській обласній організації Всеукраїнської громадської організації Української спілки інвалідів, Львівському обласному фонду соціального захисту і реабілітації сліпих, Фонду Брайля, тощо. Продуктові набори роздадуть працівники цих організацій своїм підопічним.

До набору увійшли такі продукти: гречка, рис, чай, олія та згущене молоко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: